Op 8 augustus is het Huygenskwartier Voorburg het decor van de tijdrit van de BinckBank Tour (voorheen Eneco tour)! Grote ploegen als Sky, Astana en Lotto-Jumbo fietsen door de straten van Voorburg en Leidschendam en strijden om de snelste tijd. Start en finish zijn in het Huygenskwartier Voorburg. Het 9 km lange parcours gaat door de twee historische winkelkernen, langs mooie parken en de Vliet en komt via het sluisgebied in Leidschendam weer terug in het Huygenskwartier Voorburg.

Feest voor iedereen
Het evenement duurt de hele dag en biedt (sportieve) activiteiten voor iedereen. In de ochtend is er een teamtijdrit waaraan toerrijders, vriendenclubs en bedrijventeams kunnen meedoen. Aansluitend is er een fietsevent voor kinderen. ‘s Middags komen de professionals in actie. Kom kijken, meedoen en genieten van het spektakel!

Bereikbaarheid
De tijdrit is perfect te bereiken met OV of op de fiets. Natuurlijk zijn er die dag wel aanpassingen voor het verkeer. Houd daar bij het maken van afspraken dus rekening mee. Zo zijn de straten van het parcours op 8 augustus afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het verkeer wordt omgeleid om Leidschendam-Voorburg voor bewoners, wielrenners, bezoekers, hulpdiensten, vrijwilligers en professionals veilig en bereikbaar te houden.

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief op www.lv.nl/nieuwsbrieven en blijf zo op de hoogte van de voorbereidingen, het programma en de bereikbaarheid van de BinckBank Ttijdrit. Houd ook de website www.lv.nl/binckbanktour en de gemeentelijke Facebookpagina in de gaten.

We zien je graag tijdens de Tijdrit!