Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 8 december vindt van 13.00 tot 17.00 uur in de Oude Kerk van Voorburg een Pop-Up Expositie beeldende kunst plaats, afgesloten met een Aangenaam Klassiek Concert.

De toegang is vrij.

Professionele kunstenaars uit L’dam-Voorburg en omstreken, leden van de Kunstgenootschap Vlietstreek, en leerlingen van het Voorburgse kunstcentrum Brugmans, laten hun werk zien dat ook kan worden gekocht.

Op het afsluitende Aangenaam Klassiek Concert, van 15.30 tot 16.30 uur, speelt de bekende cellist Joachim Eijlander romantische Franse cellomuziek van Fauré en Debussy én een speciaal voor hem gecomponeerd soloconcert van de Haagse componist Dominy Clements. Het professionele Fluitoctet BlowUp!, gespecialiseerd in de lage instrumenten van de dwarsfluitfamilie (als een levend orgel), begeleidt de cellist en speelt eveneens muziek van Fauré en Debussy. Na afloop is er nog gelegenheid om de expositie te bekijken.

Tijdens de expositie en na afloop van het concert kan, d.m.v. een vrijwillige financiële gift, aan de torenrestauratie worden bijgedragen. Bij aankoop van een kunstwerk is een percentage gereserveerd voor de kerk.