Het is aftellen tot de topwielrenners gaan strijden om de snelste tijd in de individuele tijdrit van de BinckBank Tour in ons Huygenskwartier. Op 8 augustus wordt dan de tweede etappe van de tour gereden, met start en finish in het Huygenskwartier! Terwijl topwielrenners zich de komende weken inspannen in de Tour de France zijn de voorbereidingen voor de BinckBank Tour in volle gang. We gaan er een gezellige dan van maken.

Op woensdag 28 juni overhandigde BinckBank Tour-ambassadeur en ex-topwielrenner Maarten Tjallingii de eerste officiƫle groene BinckBank Tour-leiderstrui van de BinckBank Tour aan de wethouders Bianca Bremer (recreatie en toerisme) en Nadine Stemerdink (sport). Ook is het Stationsplein Voorburg tot 8 augustus omgedoopt tot Tijdritplein BinckBank Tour. Met het overhandigen van de leiderstrui en de onthulling van het bord Tijdritplein BinckBank Tour is het aftellen naar 8 augustus officieel begonnen.

Kom je gezellig kijken, super leuk. Onze tip: Kom met het openbaar vervoer of zoals past bij dit event op de fiets. Zelf meefietsen kan ook. Hoe? Kijk op www.zomeraandevliet.nl voor alle mogelijkheden en activiteiten die rondom de tijdrit worden georganiseerd.