Huygenskwartier

Huygens Festival 2023
22 - 24 september 2023

Genieten van klassieke muziek zoals Christiaan Huygens dat deed van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september 2023.


Drie dagen optredens

Samen luisteren naar de prachtige werken van klassieke componisten op verschillende locaties in Huygenskwartier Voorburg. Dat kan tijdens hét klassieke muziekfestival van Leidschendam-Voorburg. Drie dagen lang zijn er verschillende optredens van solisten en gezelschappen, zowel professioneel, amateur als jeugd in het Huygenskwartier.

Muziek voor iedereen

Van koren tot kerkorgel, van kamermuziek tot opera, het is voor jong en oud. Het Huygens Festival is voor iedereen die bekend is met klassieke muziek of daar kennis mee wil maken. Ook dans maakt onderdeel uit van het festival. Houd de website van het Huygens Festival in de gaten voor het programma.

Huygens Festival Amuse

Naast het jaarlijkse hoofdfestival in september zijn er gedurende het jaar ook andere concerten, optredens en evenementen. De Huygens Festival Amuse 2023 vindt plaats op donderdagavond 13 april aanstaande in de Oude Kerk in het Huygenskwartier Voorburg. Zaal open 20.00 uur. Aanvang 20.30 uur. Kijk voor nadere informatie op de website van het Huygens Festival. Bestel hier ook tickets (€ 12,50) inclusief koffie of thee.

Feest voor alle zintuigen

Klassieke muziek op prachtige locaties geven dit weekend extra glans aan Huygenskwartier Voorburg. Met daarnaast het aanbod van onze winkels, cafés en restaurants komen alle zintuigen deze dagen aan bod.