Huygenskwartier

In de Wolken Zomerfestival
24 juni 2023

Op zaterdag 24 juni is iedereen welkom op het In de Wolken Zomerfestival. Met diverse auteursbezoeken, een voorleesvoorstelling, schmink, workshops, poppenkast en gratis popcorn & suikerspinnen belooft dit weer een gezellig feestje te worden.


Al bijna 25 jaar is kinderboekwinkel In de Wolken een begrip in Huygenskwartier Voorburg en omstreken. Inge en haar team adviseren jong & oud met veel passie en plezier. In de winkel zijn regelmatig activiteiten, meet & greets met auteurs en voorleesvoorstellingen. Jaarlijks organiseert het In de Wolken team een Zomerfestival om het plezier van lezen te vieren.

Jong geleerd

‘s Avonds voor het slapengaan, in een hoekje van de bank of buiten in de volle zon. (Voor)lezen is altijd en overal leuk om doen. Avonturen beleven, je verplaatsen in de ander of een verre reis maken. Met boeken kan het allemaal makkelijk. In de Wolken heeft voor alle jonge lezers mooie verhalen in leuke kartonboekjes, prachtige prentenboeken en fijne leesboeken. En als je eenmaal begonnen bent, probeer dan nog maar eens op te houden.

Programma

Om 11.00 uur openen we het In de Wolken Zomerfestival met een voorleesvoorstelling van Michel en zijn pop Matz. Daarna starten diverse workshops en kunnen kinderen (op inschrijving) kennismaken met diverse auteurs. Kinderen kunnen zich schminken en popcorn of een suikerspin eten, In de Wolken trakteert. We sluiten het feest af met een poppenkastvoorstelling waarin de inmiddels beroemde Roeltje natuurlijk niet zal ontbreken.

Houd de website van In de Wolken en Instagram in de gaten voor het volledige programma en de auteurs die deze editie van het Zomerfestival te gast zijn.

Voor de gratis auteursbezoeken moet je je van te voren inschrijven. Je kunt je vanaf woensdag 31 mei 2023 hiervoor inschrijven via info@indewolken.nl.