Huygenskwartier

Kerstshopping Huygenskwartier
16 t/m 18 december 2022

Laat je betoveren tijdens de Kerstshopping in Huygenskwartier Voorburg. Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 december 2022. Het hele weekend zijn de winkels open in het Huygenskwartier.

De straat is sfeervol verlicht met onze nieuwe kerstverlichting. Er is muziek in de straat, entertainment en natuurlijk zijn de etalages in kerstsfeer. Tussen het winkelen door of na afloop strijkt u neer in een van de gezellige restaurants of cafés in Huygenskwartier Voorburg. Voor een kop koffie of een exquise diner om alvast helemaal in kerststemming te komen.

Feestelijk aan tafel

U vindt in Huygenskwartier Voorburg alles voor de kersttafel. En wilt u er picobello uitzien tijdens de gezelligste dagen van het jaar? Voor zowel kinderen, vrouwen als mannen hebben wij de perfecte outfit. Laat u verrassen door de heerlijke feestmode van onze trendy shops.

Smaakvolle inspiratie

Ook advies over bieren en wijnen of inspiratie voor het kerstdiner, vraag ernaar bij onze versspecialisten. Want u weet, de juiste wijn en spijs vormen een tongstrelende combinatie.

Originele kerstcadeaus

Natuurlijk vindt u in Huygenskwartier Voorburg ook leuke en fijne kerstcadeaus. In onze mooie cadeauverpakkingen worden die een plaatje onder de kerstboom. De ondernemers van het Huygenskwartier verzekeren u dat u dit jaar origineel voor de dag komt!

Kijk voor de websites van alle winkels, restaurants en (lunch)cafés op onze website.