Huygenskwartier

Koningsdag 2023
27 april 2023

Donderdag 27 April is het zo ver! Het mooie Huygenskwartier Voorburg viert Koningsdag en hoe!? De pittoreske straatjes veranderen voor een dag in een groot oranje feest met vrijmarkt, gezelligheid en diverse buitenpodia.

 

Jong en oud kleden zich in oranje en struinen langs de vele tafels en kleedjes van de vrijmarkt, op zoek naar koopjes. Samen met het aanbod van onze winkels, is er voor ieder wat wils.

Bij diverse horecagelegenheden in Huygenskwartier Voorburg zijn buitenpodia. Een perfecte gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van live-optredens en goed gezelschap.


  • Bij  Café Het Torentje in de Franse Kerkstraat starten de optredens om 13.00 uur. De line-up bestaat uit De David Bowie tribute band, Nouked, Red label en Alexander Hossler.
  • Vanaf 15.00 uur kunt u bij restaurant Papermoon en Meetpoint genieten van Rico Houtman, Berthe Verbeek, Semmy-Jo en DJ Martello.
  • Steve Verm & Bentz verzorgen vanaf 13.00 uur de muzikale omlijsting bij Café De Hopkamer en Le Barquichon .
  • Bij Restaurant The River wordt het vanaf 14.00 uur swingen met Captain Midnight en DJ Marcel Toet.


Trommel je vrienden en familie op en geniet samen op Koningsdag in Huygenskwartier Voorburg. Bij welke artiest, DJ of band gaan jullie je Koningsdag-drankje drinken? Cheers!