Unieke cadeaus kopen in Voorburg

Unieke cadeaus

Wie kent het niet: binnenkort heeft u een verjaardag of een feestje en u wilt niet voor de zoveelste keer aankomen met een fles wijn of een boekenbon. Op zich leuke cadeaus natuurlijk, maar soms wilt u iemand iets geven wat nèt even specialer is, nèt even anders. Unieker en authentieker eigenlijk.

Waar u dat ene speciale cadeau vindt waarmee u zonder twijfel zult verrassen? Gewoon bij u om de hoek!

Luxe accessoires, delicatessen, stijlvolle kleding en nog veel meer

Unieke cadeaus Voorburg
Unieke cadeaus Voorburg
Unieke cadeaus Voorburg

Het Huygenskwartier Voorburg heeft een zeer gezellige winkelstraat waar alleen authentieke winkels gevestigd zijn. Denkt u hierbij aan leuke, unieke boetiekjes met hebbedingetjes, hippe kinderkleding en delicatessen. Filialen van grote winkelketens komt u hier echt niet tegen. Voor de lekkerste taarten en kazen, de leukste woonaccessoires en de fijnste wellness producten moet u echt naar het Huygenskwartier.

Weekmarkt Oosteinde

Elke zaterdag is er weekmarkt op het Oosteinde. Deze gezellig opgezette markt is een prima plek om eens te shoppen voor verse levensmiddelen, maar ook voor bloemen, kleding en leuke cadeaus. Wie weet slaagt u hier wel voor dat leuke cadeau om weg te geven. De markt is op loopafstand van de winkelstraat dus gemakkelijk te combineren.

Christmas shopping

Als er een periode in het jaar is waarop u het Huygenskwartier zeker eens moet bezoeken, dan is het wel rond kerstmis. De winkelstraat en alles eromheen zijn dan gezellig verlicht en versierd wat het gebied een nog sfeervollere uitstraling geeft. Het Huygenskwartier heeft dan iets idyllisch, wat cadeaushoppen in dit gebied tot een ware belevenis maakt. Ga maar na: gezellige verlichting, mooi versierde etalages en winkels, (live) muziek, misschien wat vuurkorven hier en daar en als we geluk hebben is alles bedekt met een laagje sneeuw. Over sfeer gesproken.

Horeca, water en groen

Als u de ‘buit’ binnen heeft, kunt u rustig ontspannen in een van de gezellige horecagelegenheden in de buurt. Een hapje en een drankje of een uitgebreid diner bij knappend haardvuur en op de achtergrond sfeervolle kerstmuziek… ziet u het al voor zich? En als u daarna ook nog van de koele avondlucht wilt genieten, sluit de dag dan af met een mooie wandeling door een van de parken of langs de Vliet.

Cultuur proeven

Voor de snelle shoppers onder ons is het mogelijk om winkelen en cultuur met elkaar te combineren. Alles ligt immers dicht bij elkaar in de buurt, waardoor u verschillende mogelijkheden binnen handbereik heeft. U gaat bijvoorbeeld in de ochtend op cadeau-jacht en in de middag brengt u een bezoek aan museum Huygens’ Hofwijck’ of museum Swaensteyn. Of andersom, wat u wilt. Wandelend door de straten met mooi uitgelichte panden proeft u als het ware de sfeer van het oude Voorburg.

Parkeergelegenheid

Er is ruime parkeergelegenheid rondom het Huygenskwartier. Op de meeste parkeerplaatsen kunt u onbeperkt gratis parkeren, soms is er een maximum van twee uur. Wanneer u Voorburg met de boot aandoet, kunt u aanmeren bij passantenhaven ‘De Oude Haven’. Van hieruit wandelt u binnen een paar minuten naar het Huygenskwartier.

Bereikbaarheid

Huygenskwartier Voorburg is zowel lopend, met de fiets, de auto en het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.