Winkelen 2017-06-16T13:44:44+00:00

Winkelen in Huygenskwartier Voorburg

Huygenskwartier Voorburg met winkelend publiek (links) en mensen aan de marktkraam van de kaasboer (rechts)

Huygenskwartier Voorburg is winkelen in een sfeervol, authentiek winkelgebied. U vindt er bijzondere boetiekjes en speciaalzaken, voor de laatste mode, leuke accessoires, kinderkleding en de dagelijkse boodschappen.

Elke zaterdag is er weekmarkt op het Oosteinde. U kunt er terecht voor verse levensmiddelen, verschillende delicatessen, snacks, bloemen, kleding en veel meer. Leuk dus om een dagje winkelen te combineren met een gezellig bezoekje aan de markt! In de zomermaanden is er iedere 2e vrijdag van de maand een biologische markt in het centrum van Huygenskwartier Voorburg.

Het winkelgebied kent een breed aanbod aan horecagelegenheden. Van chique restaurants met een hooggewaardeerde menukaart tot gezellige (grand) caf√©’s met een ontspannen sfeer. Kortom, genoeg mogelijkheden om tijdens het winkelen culinair te genieten van een lunch of diner.

U vindt hier een overzicht van de winkels, horeca, musea, andere culturele organisaties en zakelijke dienstverleners in Huygenskwartier Voorburg.

Evenementen

  • Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.