Huygenskwartier
Vliet
Het Huygenskwartier

Huygenskwartier: parel aan de Vliet

Het Huygenskwartier in Voorburg. Een plek waar je trots op bent. Of je hier nu woont, werkt of op bezoek bent. De plek die in naam nog steeds verbonden is met de familie Huygens: Constantijn en Christiaan. De plek waar de Gouden Eeuw nog heel dichtbij voelt. Je zult je er thuis voelen. Tot snel!

Je kunt uren slenteren door de charmante straatjes met prachtige pandjes en historische geveltjes. Je laten betoveren door de pittoreske omgeving met verrassende winkeltjes, gezellige terrassen en de persoonlijke sfeer. In de cafés en restaurants geniet je van een heerlijke kop koffie of een exquise diner. En bezoek je een van de vele evenementen, dan ervaar je nog meer dan anders hoe dit centrum leeft en bruist.

Tijdloos genieten

Maar ook ervaar je hier de rust en weldaad van het buitengebied. Wandelend door groene parken en cultuursnuivend langs beeldenroutes en in de musea. Zelfs een boottochtje op de Vliet hoort tot de mogelijkheden. De ondernemers in het Huygenskwartier verbinden het verleden met het heden. En werken samen aan de toekomst. Je vindt hier oude ambachten, authentieke, pure en eerlijke producten naast vernieuwende en trendy stijlen. Het is, kortom, tijdloos genieten in het Huygenskwartier. Een inspirerende plek om te wonen, te winkelen, te verblijven. Een parel, die het ontdekken waard is. De parel aan de Vliet.

Tot snel ziens in het Huygenskwartier!


Betoverend Huygenskwartier in LEVEN! magazine:

Lees hier →

Social news

Jacqueline Kemperman

Jacqueline Kemperman
‘Van kleur wordt iedereen mooier’