Huygenskwartier

Bereikbaarheid

Parkeer gratis

Huygenskwartier Voorburg is uitstekend bereikbaar met de auto. Bovendien parkeer je er gratis in de parkeergarage aan de Raadhuisstraat, het parkeerterrein onder het NS-station Voorburg (ingang bij kruising Parkweg en Laan van Nieuw Oosteinde) of op het parkeerterrein aan de Westvlietweg (ter hoogte van nummer 55).

Bezoek Huygenskwartier op de fiets

Woon je in Voorburg of in de buurt van Voorburg? Bezoek het Huygenskwartier dan ook eens met de fiets. Let alleen op dat je in de Herenstraat en omliggende straten op zaterdag (8-17 uur) niet mag fietsen. Fietsen zijn gratis te stallen op diverse plekken in het gebied.

Huygenshaven

Nergens zo tijdloos genieten als op het water. Meer aan in onze Huygenshaven aan de Vliet (Oude Haven Voorburg). Vanaf daar loop je zo het Huygenskwartier Voorburg in. Terrassen vind je direct bij de haven.

Met OV goed bereikbaar

Huygenskwartier Voorburg is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het bus- en treinstation is een uitstekend vertrekpunt voor een dagje winkelen. Op Station Voorburg stopt een aantal keer per uur een trein en vanuit de hele regio stoppen er bussen (bus 23, 26, 380, 45). Dus vanuit welke richting je ook komt: Huygenskwartier Voorburg met zijn charmante gevels, speciale winkeltjes en gezellige terrassen is goed te bereiken. Een parel, die het ontdekken waard is!

Dagje uit start bij de VVV

Een bezoek aan Huygenskwartier Voorburg begint bij de VVV. Hier kun je terecht voor informatie en tips over de gemeente. Van attracties tot excursies en van uitgaan tot verborgen pareltjes van de stad.

Meer informatie over de VVV vind je hier.
Kijk hier voor de VVV openingstijden.

Social news

Raymond Harmsen

Raymond Harmsen
‘Werken op loopafstand van het Huygenskwartier’