Huygenskwartier

A Walk Downtown 2024 en koopzondag
31 mei - 2 juni 2024

De voorbereidingen voor ‘A Walk Downtown 2024’ zijn begonnen! De organisatie en de ondernemers van Huygenskwartier Voorburg zetten weer een fantastisch festivalweekeinde neer. Vrijdag 31 mei 2024 start het festival met een knallend openingsfeest op het stationsplein. 

Naast livemuziek is er nog veel meer te doen tijdens A Walk Downtown 2024. Theater, food, lifestyle en activiteiten voor kids en de hele familie. Het gebeurt dit weekeinde allemaal in de ‘parel aan de Vliet’. Als het ook nog schitterend weer wordt, zitten we helemaal goed.

Zaterdag 1 juni zijn er veel verschillende activiteiten voor kids en volwassenen van alle leeftijden. Tijdens de koopzondag op 2 juni zijn alle winkels, cafe’s en restaurants in Huygenskwartier Voorburg open. Met het gevarieerde aanbod en diverse speciale acties vindt u zeker iets om uw zomercollectie mee aan te vullen. Beide dagen koopt u op de Home Made Markt verse bio-producten van lokale bodem.

Zet de datum alvast in de agenda en houd de socials in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom de programmering!