Huygenskwartier

Expositie leden ArtiBrak
11 januari - 12 februari 2023

Buitengewoon rijke ledententoonstelling

Op zaterdag 14 januari a.s. om 15 uur wordt de jaarlijkse ledententoonstelling van kunstenaarsvereniging ArtiBrak geopend. Deze vindt voor het laatst plaats in de galerie Herenstraat 44, want in de loop van dit voorjaar verhuist de galerie.


Kunstwerken

Maar liefst 41 kunstenaars laten hun werk zien. Het is een bijzonder rijk overzicht van wat de vereniging artistiek te bieden heeft.

Te zien zijn uiteraard meerdere schilderijen in acryl, olieverf, aquarel en mixed media. Daarnaast  zijn er beelden van onder meer Peter Paul Verroen, Margot de Jongh en Frits van der Pol. Ook zijn er mooie doosjes van Irene van der Winkel. Joke van der Wiel heeft met plantaardig materiaal gewerkt. Arnold Hoogendorp en Paul Carga laten hun  kunstfotografie zien. Voorts zijn er etsen van Alfred Hakkert en Yvonne Riphagen en is er beschilderd klei van Katja Schendzielorz. Het is slechts een greep uit het grote, gevarieerde aanbod aan kunstwerken.


ArtiBrak Galerieprijs

Tijdens de feestelijke opening van de ledententoonstelling zal ook de jaarlijkse Fonds ArtiBrak Galerieprijs worden uitgereikt voor het - in de ogen van een jury - mooiste werk op de expositie.