Huygenskwartier

Halloween
26 oktober 2024

De altijd zo charmante straten van Huygenskwartier Voorburg veranderen 26 oktober 2024 in een speelplaats voor heksen, monsters en mummy’s.

Halloween in het Huygenskwartier is een fantastisch feest voor alle kleine en grote kinderen. Trek je mooiste kostuum aan en griezel met ons mee. Met leuke activiteiten voor kinderen en trendy winkels voor volwassenen is het genieten voor jong en oud!

Spannend en stoer

Via de ‘Halloween route’ kunnen kinderen bij deelnemende winkels en restaurants iets lekkers halen. Met een emmer in de hand lopen ze stoer samen door het gebied. Houd wel alles goed in de gaten. Je weet nooit wie of wat er achter je staat, het wordt een dag vol spannende verrassingen. En als het net te spannend wordt, roep dan vooral even hulp. Er is altijd wel een superheld in de buurt om je te helpen.

Griezelig gezellig

Veel winkels, cafés en restaurants houden ook van Halloween. Dat is goed te zien in de etalages en bij speciale acties. Houd onze website en de socials in de gaten voor last-minute aanbiedingen van de winkels. Reserveer alvast een plekje in jullie favoriete restaurant. Griezelige gezelligheid kent geen tijd tijdens Halloween in Huygenkwartier Voorburg.