Huygenskwartier

Huygens Festival 2024
donderdag 19 - zondag 22 september 2024

Genieten van klassieke muziek op bijzondere locaties. Beleef het in Huygenskwartier Voorburg tijdens het Huygens Festival 2024.

Vier dagen optredens

Samen luisteren naar de prachtige werken van klassieke componisten op vijf locaties in Huygenskwartier Voorburg. Dat kan van donderdag 19 tot zondag 22 september 2024 tijdens hét klassieke muziekfestival van Leidschendam-Voorburg. Vier dagen lang zijn er verschillende optredens van solisten en gezelschappen, zowel professioneel, amateur als jeugd in het Huygenskwartier.

Muziek voor iedereen

Klassieke muziek, wereldmuziek, zang, dans en poëzie, het is voor jong en oud. Het Huygens Festival is voor iedereen die bekend is met klassieke muziek of daar kennis mee wil maken. Ook dans maakt onderdeel uit van het festival. Aan het programma wordt nog hard gewerkt. Eén onderdeel is al bekend. Het jeugdensemble ‘Koffie Kwartet’ won het Prinses Marianne Concours en daarmee een optreden tijdens het openingsconcert.

Feest voor alle zintuigen

Klassieke muziek op prachtige locaties geven dit weekend extra glans aan Huygenskwartier Voorburg. Met daarnaast het aanbod van onze winkels, cafés en restaurants komen alle zintuigen deze dagen aan bod.