Huygenskwartier

Huygens Winterfestival
15 - 17 december

Kom van vrijdag 15 december tot zondag 17 december 2023 naar het pittoreske Huygenskwartier Voorburg en geniet van de gezellige winterbraderie en de koopzondag!

Het Huygens Winterfestival staat garant voor warme gezelligheid en volop winterse inspiratie. De winkels en boetieks van Huygenskwartier Voorburg bieden trendy kleding en prachtige cadeaus voor iedereen.


Feestelijke outfits

U kunt er terecht voor de tafelaankleding met kerst, maar ook feestelijke outfits en originele kerstcadeaus. Uiteraard zorgen onze winkels voor een feestelijke cadeauverpakking. Hier vindt u nog persoonlijke service. Geniet van de aanbiedingen en proeverijen tijdens de winterbraderie. Onze versspecialisten bieden een uitgebreid assortiment voor de feestdagen.

Prachtig versierd

De straten van het Huygenskwartier zijn in december prachtig versierd in de aanloop naar Kerstmis. Laat je verrassen door de originele etalages, die uitnodigen om binnen te komen kijken. Geniet samen van een kop warme chocolademelk of een heerlijke lunch in een van onze gezellige caf├ęs of restaurants.

Houd de socials in de gaten!

Houd onze socials in de gaten voor speciale aanbiedingen en de programmering tijdens het Huygens Winterfestival.