Huygenskwartier

In de Wolken Jubileum Zomerfestival
22 juni 2024

Op zaterdag 22 juni is iedereen welkom op het 'In de Wolken Jubileum Zomerfestival'. Het wordt een bijzonder event, want In de Wolken bestaat 25 jaar! Met diverse auteursbezoeken, een voorleesvoorstelling, schmink, workshops, poppenkast en gratis popcorn en suikerspinnen wordt het een gezellig jubileumfeest.

25-jarig jubileum

Al 25 jaar is kinderboekenwinkel In de Wolken een begrip in Huygenskwartier Voorburg en ver daarbuiten. Inge en haar team adviseren jong en oud met veel passie en plezier. In de winkel zijn regelmatig activiteiten, meet & greets met auteurs en voorleesvoorstellingen. Jaarlijks organiseert het In de Wolken team een Zomerfestival om het plezier van lezen te vieren.

Jong geleerd

‘s Avonds voor het slapengaan, in een hoekje van de bank of buiten in de volle zon. (Voor)lezen is altijd en overal leuk om doen. Avonturen beleven, je verplaatsen in de ander of een verre reis maken. Met boeken kan het allemaal makkelijk. In de Wolken heeft voor alle jonge lezers mooie verhalen in leuke kartonboekjes, prachtige prentenboeken en fijne leesboeken. En als je eenmaal begonnen bent, probeer dan nog maar eens op te houden.

Programma

Er zijn diverse workshops en kinderen kunnen (op inschrijving) kennismaken met diverse auteurs. Kinderen kunnen zich schminken en popcorn of een suikerspin eten, In de Wolken trakteert! We sluiten het feest af met een voorleesvoorstelling van Michel en zijn pop Matz.

Houd de website van In de Wolken en Instagram in de gaten voor het volledige programma en de auteurs die deze editie van het Zomerfestival te gast zijn.