Huygenskwartier

Kerstboom ontsteken
8 december 2023

Ook dit jaar komt er een prachtige, grote kerstboom midden in Huygenskwartier Voorburg te staan. Vrijdagmiddag 8 december ontsteekt wethouder Astrid van Eekelen de honderden lichtjes in de boom.

De elf meter hoge kerstboom wordt op 7 december geplaatst voor de Oude Kerk. Het team van Frans van Veen en Frits Koppe heeft een flinke klus om de boom in een dag te versieren. Voor het plaatsen van de piek komt een hoogwerker.

Meer zielen, meer vreugd

Iedereen is vanaf 16.30 uur van harte welkom om het feestelijke moment mee te vieren. Met muzikale ondersteuning van het Charles Dickenskoor en dameskoor koor_ts zit de sfeer er al snel goed in. Tel daar een glas glühwein of kop chocolademelk bij en de ingrediënten voor een gezellige namiddag zijn aanwezig. Met een druk op de knop om 17.00 uur gaan de lampjes aan.

Kerstmis komt eraan

Met het ontsteken van de kerstboom begint het aftellen naar Kerstmis. Nog zeventien dagen totdat families en vrienden met elkaar het kerstfeest vieren. Mooi geklede mensen en lekker eten en drinken aan een prachtig gedekt tafel. In Huygenskwartier Voorburg vindt u alles om dat plaatje in te kleuren. De boetieks en winkels helpen u graag om uzelf en uw huis helemaal klaar te maken voor de kerst. Viert u kerst liever buiten de deur? De restaurants en cafe's in het Huygenskwartier bieden verschillende arrangementen. Met lekker eten, een fijne kerstsfeer en zonder zorgen.

Extra bomen

Met het ontsteken van de grote kerstboom komt Huygenskwartier Voorburg al helemaal in kerstsfeer. Om dat te versterken versieren de Scouts van Hubertus-Brandaan op zaterdag 9 december nog een aantal kerstbomen in het gebied. Met een professionele basis en zelfgemaakt versieringen geeft dit een extra, persoonlijke touch aan de kerstsfeer.