Huygenskwartier

Kerstshopping Huygenskwartier
21 - 22 december

Kom zaterdag 21 december en zondag 22 december 2024 kerstshoppen in het charmante Huygenskwartier Voorburg. Dat staat garant voor volop winterse inspiratie en warme gezelligheid. De winkels en boetieks van Huygenskwartier Voorburg bieden trendy kleding en prachtige cadeaus voor iedereen. 

Stadse allure

U kunt er terecht voor de tafelaankleding met kerst, maar ook feestelijke outfits en originele kerstcadeaus. Uiteraard zorgen onze winkels voor een feestelijke cadeauverpakking. Hier vindt u persoonlijke service én de allure van de grote stad. Geniet van de diverse aanbiedingen en van proeverijen op de Home Made Market. Onze versspecialisten bieden een uitgebreid assortiment voor de feestdagen. Krijgt u tijdens het shoppen al lekkere trek, dan kunt u dit weekend ook terecht bij de poffertjeskraam.

Kerstmis in Huygensville

Dit weekend schijnen de groene meisjes en hun vrienden in het gebied rond te sluipen, waarvoor zij de naam Huygensville gebruikt. Zij hebben plechtig beloofd om niet te mopperen of mensen te laten schrikken en er met alle ondernemers en bezoekers een mooi kerstfeest van te maken. Daar hebben we zin in!

In Huygensville, waar het feest nooit vergaat,
Op 21 en 22 december, de mooiste kerstdagen staan paraat.

Met entertainment en plezier voor groot en klein,
Een kerstmarkt vol magie en winkels die er zijn.

De groene meisjes en hun vrienden zijn erbij, maar zij doen ne iets goeds,
Helpen met versieren en met kerstbomen vol snoepgoed.

Geen streken meer, maar vrolijkheid in het rond,
In Huygensville is de kerstsfeer gezond.

Kom genieten van de muziek en het betoverende zicht,
De groene meisjes en hun vrienden maken het feest zo verlicht.

Met winkels vol cadeaus, voor iedereen wat wils,
In Huygensville vieren we Kerstmis, vol van stils.

Dus kom naar Huygensville en beleef het mee,
Het feest van het jaar, voor jou en voor twee.

Met entertainment, kerstmarkt en winkels vol pracht,
In Huygensville is Kerstmis een onvergetelijke nacht.

Dorpse charme

De straten van het Huygenskwartier zijn in december prachtig versierd in de aanloop naar Kerstmis. Laat je verrassen door de originele etalages, die uitnodigen om binnen te komen kijken. Geniet samen van een kop warme chocolademelk of een heerlijke lunch in een van onze gezellige cafés of restaurants. De kerstman is dit weekend ook van de partij, net als de kerstmannenband en de Charles Dickensband.