Huygenskwartier

Kerstshopping Huygenskwartier
21 - 22 december

Kom zaterdag 21 december en zondag 22 december 2024 kerstshoppen in het charmante Huygenskwartier Voorburg. Dat staat garant voor volop winterse inspiratie en warme gezelligheid. De winkels en boetieks van Huygenskwartier Voorburg bieden trendy kleding en prachtige cadeaus voor iedereen.

Stadse allure

U kunt er terecht voor de tafelaankleding met kerst, maar ook feestelijke outfits en originele kerstcadeaus. Uiteraard zorgen onze winkels voor een feestelijke cadeauverpakking. Hier vindt u persoonlijke service én de allure van de grote stad. Geniet van de diverse aanbiedingen en van proeverijen op de Home Made Market. Onze versspecialisten bieden een uitgebreid assortiment voor de feestdagen. Krijgt u tijdens het shoppen al lekkere trek, dan kunt u dit weekend ook terecht bij de poffertjeskraam.

Dorpse charme

De straten van het Huygenskwartier zijn in december prachtig versierd in de aanloop naar Kerstmis. Laat je verrassen door de originele etalages, die uitnodigen om binnen te komen kijken. Geniet samen van een kop warme chocolademelk of een heerlijke lunch in een van onze gezellige cafés of restaurants. De kerstman is dit weekend ook van de partij, net als de kerstmannenband en de Charles Dickensband.