Huygenskwartier

Koningsdag 2024
27 april 2024

Heel het Huygenskwartier kleurt oranje op zaterdag 27 april 2024. Met de vrijmarkt, podiums op verschillende plekken en vooral heel veel gezelligheid viert Huygenskwartier Voorburg feest tijdens Koningsdag 2024.

Feest voor de ogen

T-shirts, truien, blouses, jasjes en broeken maar ook petten, brillen, hoeden en schoenen. Alles mag, als het maar oranje is! De pittoreske straten van Huygenskwartier Voorburg veranderen deze dag in een groot oranje feest. U kijkt uw ogen uit! Zoekt u nog iets nieuws voor uw outfit? U slaagt zeker bij de modewinkels in het Huygenskwartier

Feest voor de smaak

De oranje tompouce is misschien wel de bekendste traktatie voor Koningsdag, maar niet de enige. Op de vrijmarkt zijn een keur aan zelfgemaakte hapjes te, leuk om te proberen. Bij de horeca in Huygenskwartier Voorburg zit u goed voor een lekker hapje en drankje. Proost met elkaar op de verjaardag van de koning en het goede leven!

Feest voor de oren

Op verschillende plekken in het Huygenskwartier komen buitenpodia. Met verschillende artiesten, bands en DJ’s is er voor iedereen iets te beleven. Blues, pop, dance en bekende meezingers, het is er allemaal. Veel mensen trekken van het ene podium naar het volgende om daar weer andere bekenden tegen te komen en samen te proosten en te feesten.

Feest met elkaar

Koningsdag wordt groots gevierd in het gezellige Huygenskwartier Voorburg. Hele families en vriendengroepen spreken met elkaar af om deze dag samen te vieren. Van de vrijmarkt in de vroege ochtend tot het Oranjefeest in de avond. In een bruisende en gemoedelijke sfeer vieren we feest met elkaar!

 

Houd onze website en de socials in de gaten voor de line-up van de diverse podia!