Huygenskwartier

Lichtjesavond
24 december 2024

Duizenden lichtjes schitteren in Huygenskwartier Voorburg tijdens de lichtjesavond op dinsdag 24 december 2024.

Huygenskwartier Voorburg straalt extra, zo vlak voor Kerstmis. Duizenden kleine lichtjes en kaarsjes verlichten de pittoreske straten en de vele bezoekers. Iedereen werkt mee om de speciale sfeer en het warme kerstgevoel te vergroten. Om 17.00 uur start de avond met het uitzetten van de gewone straatverlichting.

Magische sfeer

Ramen van winkels en woningen zijn verlicht met lampjes en kaarsjes. Lampionnen, glowsticks en schoenen met lampjes dansen zachtjes door de straten. Samen zorgen al die lichtjes voor een bijna magische sfeer. Met muziek van de Charles Dickensband, entertainment voor de kinderen, stroopwafels en glühwein geniet iedereen van de kerstsfeer.

Ontmoet vrienden

Families en vrienden trekken samen langs de verlichte historische gevels, luisteren naar sfeervolle muziek en genieten met de andere bezoekers van een warme kop chocolademelk of een glaasje glühwein. Het wordt een mooie avond in het charmante Hugyenskwartier Voorburg.

Gezellig druk

Huygens' Hofwijck is prachtig met al die kleine lichtpuntjes. Ook de tuin is sfeervol verlicht. Een koortje voegt daar met harmonische stemmen hemelse klanken aan toe. Christiaan Huygens zou in zijn nopjes zijn als er deze avond ook nog sterren en een maan aan de hemel staan. Maak de avond helemaal compleet met een bezoek aan een van onze cafés of restaurants. Reserveer op tijd, het wordt een gezellig drukke avond!