Huygenskwartier

Mode-event en koopzondag
2 april 2023

Bekijk de actuele mode van onze trendy boetieks voor de zomer van 2023! Mode-event en koopzondag op 2 april 2023.

Op zondag 2 april in de middag zijn er diverse modeshows in het pittoreske Huygenskwartier. Waan u even in de Fashion Weeks van Parijs, Amsterdam en Milaan. Ter hoogte van De Oude Kerk in de Herenstraat flaneren professionele modellen over de catwalk om de nieuwste zomermode van de trendy boetieks in Huygenskwartier Voorburg te laten zien. We herhalen de show op twee tijden.

Modeshow I   13.30 uur
Modeshow II 15.00 uur


De modellen showen de leukste, zomerse combinaties, zodat u kunt 'shoppen op looks'. Ziet u een mooie combi voor uzelf, dan kunt u de complete outfit krijgen bij de desbetreffende modewinkel in Huygenskwartier Voorburg.

De straatjes kleuren in allerlei zomerse tinten als de modellen over de catwalk lopen. Er wordt al gefluisterd dat doorschijnende stoffen een hit worden deze zomer. Daarnaast wordt het zwieren en zwaaien. Onze outfits mogen allerlei franjes hebben, zoals ruches en kant bijvoorbeeld. Romantischer wordt het niet!


Mode voor iedereen!

In Huygenskwartier Voorburg vind je mode voor vrouwen, mannen, kinderen, een maatje meer, tweedehands kleding en accessoires, in alle soorten, maten en kleuren. Je vindt er leren tassen, sieraden, hoeden, horloges, riemen, brillen, en nog veel meer. Kijk op onze website voor een overzicht van alle winkels.


Lekker shoppen!

En het goede nieuws is: de inspiratie die je hebt opgedaan, kun je die zondag gelijk gebruiken bij de aankoop van al dat leuks op modegebied uit Huygenskwartier Voorburg. En ook alle andere winkels zijn open, want het is koopzondag op 2 april 2023! Geniet, flaneer en shop veel leuks voor deze zomer! 


Culinair genieten

Geniet verder van een kop koffie, heerlijke lunch of een dinertje na afloop bij een van onze gezellige restaurants en caf├ęs. Een compleet overzicht van de horeca is te vinden op onze website