Huygenskwartier

Mode-event en koopzondag
29 september 2024

Bekijk de actuele mode van onze trendy boetieks voor het najaar van 2024! Mode-event en koopzondag op 29 september 2024.

Modeshow

Op zondag 29 september in de middag is er een modeshow in het pittoreske Huygenskwartier. Het precieze programma moet nog gemodelleerd worden, maar zeker is dat u zich waant in de Fashion Weeks van Parijs, Amsterdam en Milaan. Het plan is om Hofwijck als prachtig decor te kiezen ..., de kernondernemers werken de plannen uit. Professionele modellen flaneren over de catwalk om de nieuwste najaarsmode van de trendy boetieks in Huygenskwartier Voorburg te laten zien. Wat u ziet in de show, kunt u dus kopen in Huygenskwartier Voorburg.

Kopen, kopen, kopen maar

Van 12.00 - 17.00 uur zijn alle winkels open tijdens deze heerlijke koopzondag! Zo kunt u direct die leuke trui of dat mooie setje voor het najaar passen en uw (mode)slag slaan. Kijk op onze website om alvast te zien welke hippe shops er allemaal zijn. Uiteraard zijn in Huygenskwartier Voorburg ook alle bijbehorende accessoires te vinden, zoals sieraden, hoeden, schoenen, sjaals, stropdassen, panty's of haaraccessoires.

Home Made Market

Ook komen er tientallen marktkramen voor de winkels in de Herenstraat, Franse Kerkstraat en Van Schagenstraat. Inclusief een Home Made Market in het thema 'Mode', met homemade vers- en streekproducten.

Najaarstrends 2024

Huygenskwartier Voorburg heeft alvast gekeken wat de trends voor 2024 zijn. Er wordt gefluisterd dat doorschijnende stoffen een hit blijven dit jaar. In het najaar te combineren met een lekker stoer vest. We zagen 'sheer dressing' voorbijkomen op de catwalks bij de grote merken. De polo wordt een hit, in allerlei kleuren. Een sportief item voor man en vrouw. Daarnaast zien we cut-outs en low waist rokken. Goed voor de wintermaanden in merino wol met hoge laarzen. Vijftig tinten rood en leren kleding zijn van die tijdloze trends, die we ook in 2024 zien. Op het gebied van sieraden zijn statement oorbellen, bijvoorbeeld asymmetrisch, en medium-sized tassen een hit. Een vintage icoon, maar wel zo praktisch, omdat alles er in past.  

Mode voor iedereen!

In Huygenskwartier Voorburg spelen de shops met hun eigen collectie in op de modetrends. Hier vindt u nog specialisten in het modevak, die u goed adviseren, waar u een kop koffie drinkt en bij wie het op maat maken van kleding geen probleem is. U vindt bij ons mode voor vrouwen, mannen, kinderen, een maatje meer, tweedehands kleding en accessoires, in alle soorten, maten en kleuren. Kijk op onze website voor een overzicht van alle mooie winkels.

Lekker shoppen!

En het goede nieuws is: de inspiratie die u hebt opgedaan, kunt u die zondag gelijk gebruiken bij de aankoop van al dat leuks op modegebied uit Huygenskwartier Voorburg. En ook alle andere winkels zijn open, want het is koopzondag op 29 september 2024! Geniet, flaneer en shop veel leuks voor dit najaar! 


Culinair genieten

Geniet verder van een kop koffie, heerlijke lunch of een dinertje na afloop bij een van onze gezellige restaurants en caf├ęs. Een compleet overzicht van de horeca is te vinden op onze website