Huygenskwartier

Modeshow Huygenskwartier
maart

Flaneren, kijken en bekeken worden in smaakvolle outfits. Het zijn de ingrediënten voor de Modeshow Huygenskwartier die de boetieks dit voorjaar gezamenlijk organiseren.

Het pittoreske Huygenskwartier heeft heel wat te bieden als het actuele mode betreft. Kleding voor stoere kinderen, trendy dames, mode voor de moderne man en stijlvolle kleding voor een maatje meer. En daar blijft het niet bij. Ook bijpassende accessoires vindt u in Huygenskwartier Voorburg in overvloed. Zelf ontworpen leren tassen, unieke hoeden of ambachtelijk gemaakte sieraden en horloges.

Designermerken

Je vindt er populaire designermerken zoals Jimmy Choo, Prada, Josh V en Esqualo. Of wat dacht je van trendy merken als Bellerose, Co’Cuture, Moscow, Object, Pepe Jeans, In-Wear, Ilse Jacobsen, PARAMI of Superdry. Of ga je liever voor stijlvolle mannenmerken zoals Hugo Boss, Recall, GANT en BLUEPRINT? Kies zelf, maar één ding weet je zeker: je kiest voor kwaliteit!

Actuele trends en gezelligheid

Tijdens de Modeshow Huygenskwartier presenteren de winkels de actuele trends. Natuurlijk is er ook wat lekkers te eten en drinken van de omliggende restaurants, cafés en vers-speciaalzaken. Het geheel wordt omlijst door gezellige muziek. De eerder georganiseerde ‘Huygenskwartier Online Fashion Show’ vanuit de tuin van Central Park was een mooi succes. Toch hopen we weer een meterslange echte fashion catwalk neer te kunnen zetten, centraal in het Huygenskwartier ter hoogte van de Oude Kerk.

Houd de socials in de gaten!

Je bent er toch ook bij? Houd de socials in de gaten voor nadere datum en tijden.