Huygenskwartier

Museumnacht Kids
16 maart 2024

Beleef de lokale musea in Huygenskwartier Voorburg na sluitingstijd met een leuk programma.

Avontuur in het museum

In 2024 gaat het weer gebeuren: we gaan met alle kids de Haagse musea ontdekken! Ook het Huygensmuseum Hofwijck doet mee. Museumnacht Kids is het leukste avondje kunst en avontuur voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. ‘s Avonds na sluitingstijd gaan de deuren van de deelnemende musea en culturele instellingen speciaal voor de bezoekers open. Naast de huidige tentoonstellingen is er bij elke deelnemer een extra tof programma te beleven. Er is zoveel te doen: spannende speurtochten, coole workshops en leerzame rondleidingen.

Bij Huygens' Hofwijck zijn verschillende activiteiten. Speel oud-Hollandse spellen op het voorplein en laat je verrassen door de lantaarnvoorstelling. In het donker zie je de prachtigste afbeeldingen tevoorschijn komen. Voor de lekkere trek zijn er poffertjes verkrijgbaar!

Kom naar Museumnacht Kids in Den Haag en Voorburg en beleef met het hele gezin een unieke ontdekkingstocht in de kunst en cultuur van de stad!

Een tijdreis na Museumnacht Kids! 

Na een avond vol kunst en avontuur is het avontuur nog niet voorbij. Kom naar de afterparty bij Museon-Omniversum en dans, ontmoet nieuwe vrienden en beleef een avond vol verrassingen. Zorg dat je erbij bent!

Houd de website van Museumnacht Kids en de website van Hofwijck in de gaten voor het programma en de andere deelnemende musea.