Huygenskwartier

Museumnacht Kids
juni 2023

LET OP: MUSEUMNACHT KIDS IS VERPLAATST VAN 18 MAART 2023 NAAR EEN NADER TE BEPALEN DATUM IN JUNI. HOUD DE SOCIALS EN DE WEBSITE VAN MUSEUMNACHT KIDS IN DE GATEN.  


Beleef de lokale musea in Huygenskwartier Voorburg na sluitingstijd met een leuk programma.


In 2023 gaat het weer gebeuren: we gaan met alle kids weer de Haagse musea ontdekken! Ook het Huygensmuseum - bestaande uit Hofwijck en Swaensteyn –  doet mee. Museumnacht Kids is het leukste avondje kunst en cultuur voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. ‘s Avonds na sluitingstijd gaan de deuren van de deelnemende musea en culturele instellingen speciaal voor de bezoekers open. Naast de huidige tentoonstellingen is er bij elke deelnemer een extra tof programma te beleven. Er is zoveel te doen: spannende speurtochten, coole workshops en leerzame rondleidingen. Kom naar Museumnacht Kids in Den Haag en Voorburg en beleef met het hele gezin een unieke ontdekkingstocht in de kunst en cultuur van de stad!

Houd de website van Museumnacht Kids en de website van Swaensteyn in de gaten voor het programma en de andere deelnemende musea.


Dit alles met het doel om kinderen op jonge leeftijd en op een speelse manier in aanraking te laten komen met de kunst en cultuur van een stad.