Huygenskwartier

40 jaar Le Barquichon
30 juni 2024

Le Barquichon opende veertig jaar geleden voor het eerst de deuren. Op zondag 30 juni 2024 viert het restaurant dit met een culinair jubileumfeest met muziek.

Bard en John

Restaurant Le Barquichon bestaat al sinds 1 januari 1984. Eigenaren Bard Kiepe en John Spaans verzonnen de naam door hun namen te combineren en er een Frans tintje aan te geven. Vanaf 1987 zetten Bard de zaak voort met zijn vrouw Rita. Zij hebben over 28 jaar ondernemerschap de mooiste verhalen.

Ellen en Michiel

Alweer tien jaar zijn Ellen Kuijs en Michiel Tijssen de bevlogen eigenaren van Le Barquichon. Voor beiden was het een droom om een eigen restaurant te beginnen. Het was een uitdaging om een zaak over te nemen die goed stond aangeschreven. De vaste gasten tevreden houden en zoeken naar nieuwe gasten om te ‘verjongen’, dat vroeg om wat kunsten. Gastvrijheid en heerlijk, culinair eten zijn de basis voor het succes geweest. De vele nieuwe vaste gasten laten zien hoe goed dat werkt.

Jubileum

Ellen en Michiel hebben Le Barquichon aangepast aan deze tijd. Ze verbouwden met hulp van familie het restaurant meerdere keren. De bar, de vloer, de muren en het meubilair zijn aangepakt. Nog steeds is het huiskamerrestaurant een plek waar iedereen zich welkom en thuis voelt. En waar je kunt rekenen op uitstekende bediening en fantastisch eten. Reden genoeg om het 40-jarig jubileum te vieren met gasten van het restaurant.

Eén dag de grootste

Voor het jubileumfeest op 30 juni 2024 stellen de andere restaurants in de Kerkstraat hun terrassen beschikbaar. Zo wordt het kleinste restaurant in Huygenskwartier Voorburg voor één dag het grootste. Met dank aan de collega’s maakt Le Barquichon er een groot feest van.

 

Houd voor meer informatie de socials in de gaten