Huygenskwartier

Rock Station Festival
18 juni 2022

Geniet van rockmuziek tijdens het Rock Station Festival op het Stationsplein op 18 juni 2022! Met optredens van The Raspers, de winnaars van ‘The Battle of the Bands 2022’, Celebrating Amy en The Billy Joel Experience. Tickets zijn nu verkrijgbaar!

Op het tweedaags Rock Station Festival is er voor iedereen wat te beleven. Luister bijvoorbeeld naar The Raspers, die hun veertig jarig bestaan vieren. Deze coverband speelt alles van The Rolling Stones tot swingende soul tot het zwaardere werk van AC/DC. Ook de winnaars van ‘The Battle of the Bands 2022’ zijn te horen. Wie deze winnaars zijn wordt in april bekend gemaakt door Drumschool Voorburg. Verder zijn er optredens van Celebrating Amy en The Billy Joel Experience, beide bekend van het tv-programma ‘The Tribute’.

Open Dag

Tijdens de tweede dag van het festival geeft Drumschool Voorburg zijn jaarlijkse Open Dag. Luister naar een prachtig concert met drum, gitaar, basgitaar, toetsen en zang. Verder is er in samenwerking met Theater Ludens een speciaal jeugdprogramma voor kinderen van 4 tot 18 jaar.

Tickets voor het festival zijn hier verkrijgbaar!


Overnachtingen

Het Rock Station Festival werkt samen met het Holiday Inn hotel aan het Stationsplein in Voorburg. Festivalgangers kunnen mailen naar sales.hithehague@ihg.com voor een speciale kamerprijs inclusief ontbijt (speciale prijs geldt van 13 t/m 20 juni 2022), onder vermelding van Rock Station Festival Voorburg 18 en 19 juni.